kies uw taal: nl fr

AB Mulder

Internationale dienstverlening testgewichten
voor veiligheidskeuringen
liften en roltrappen, hijswerktuigen,
constructies, offshore en petrochemie.

OVER ONS

Wij zijn sinds 1994 een toonaangevend bedrijf welke zich bezig houdt met het ondersteunen van fabrikanten, leveranciers, eigenaren en Certificerende Instellingen (C.I.) voor wat betreft de vraag naar dienstverlening met gekalibreerde en gecertificeerde testgewichten.
Ervaring en persoonlijke contacten worden door ons gemengd met een gezonde dosis klantgerichtheid.
Wij trachten daarbij steeds de betrouwbare zakelijke en technische partner te zijn, waarop u altijd mag vertrouwen.
Ons bedrijf is vooral in Nederland werkzaam maar reist regelmatig af naar België en Duitsland om diensten te verrichten, maar we verschepen ook net zo makkelijk naar bijvoorbeeld Noorwegen of Engeland als het nodig is.

Historie 

 

In 1994 koos destijds “ Het Liftinstituut” als toonaangevende Certificerende Instelling er bewust voor om een rigoureuze kwaliteitsslag te maken in de markt van liften en roltrappen.
Tot dat moment bestond de proefbelasting uit het gebruik van onnauwkeurige items als bouwstenen, zakken zand, hout, puin, etc.

“Wat te denken van het verschil tussen een natte zak zand en een droge…?”

Een betrouwbare partner voor hen die aan die verregaande kwaliteitseisen voldeed was er tot dan niet.
Wij ontvingen van hen het verzoek mee te denken om dit vacuüm te vullen.
Wij hebben destijds de handschoen als enige opgepakt en zijn, door goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, met een passende oplossing
op de markt gekomen.

Sindsdien hebben wij voortdurend geïnvesteerd in het, vanuit maatwerk, optimaliseren van “dienstverlening gekalibreerde testgewichten”.

Nog steeds kiezen wij er bijvoorbeeld voor niet te opereren vanuit “gewogen gewicht”, maar vanuit “gekalibreerd gewicht” zodat met een toonaangevende nauwkeurigheid, minstens 99 % van de gevraagde massa,  u krijgt waar u om vraagt.
“Kwaliteit” en “Veiligheid” hebben wij daarbij altijd als onmisbare brugpijlers meegenomen in onze ontwikkelingen.


Nieuws

meer nieuws